BLACK FRIDAY 2014. Ce produse vor avea preț redus

Potrivit specialiștilor, de BLACK FRIDAY majoritatea magazinelor online care s-au aliniat tendinței au fost cu specific IT. Pe lângă produsele IT,  au existat și alte tipuri de oferte, non-electronice, care au făcut ‘deliciul’ cumpărătorilor.  Anul acesta se anunță și mai multe oferte de Black Friday România 2014, o zi de normalitate pentru reduceri de 50-70%, și uneori chiar mai mult. Deci este foarte important să știm la ce să ne așteptăm anul acesta, la ce categorii de produse vom vedea in ofertele magazinelor locale.

Pe IT, laptop-urile și telefoanele mobile inteligente (smartphone) vor ține capul de listă, dar nu trebuie ignorate și tabletele.Televizoarele LCD și plasmele cu diagonală mare vor face parte din ofertele locale.

Pe partea de produse non-IT, produsele electrocasnice își vor avea cumpărătorii, cu combinele frigorifice, aragazele, plitele și hotele electrice facand parte din ofertele de Black Friday ale anilor trecuti.

Tot la produsele cu caracter non-IT vor fi și carti, CD-uri cu muzica, și filme DVD și Blu-ray la pret redus, precizează site-ul dcnews.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL