Cristian Diaconescu aleargă de unul singur după semnături. Cum îşi face campanie

Fostul candidat al PMP la prezidenţiale, în prezent candidat independent, Cristian Diaconescu, pare că întâmpină probleme în strângerea semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturii.

După ce a rămas fără sprijinul partidului, acesta încearcă să-şi mobilizeze susţinătorii, întrucât toate semnăturile strânse au fost anulate.

”Știu că deja au fost mulți cei care au trimis formularul vechi cu semnături strânse. Din pacate, din cauză că nu mai sunt candidat din partea PMP ci candidat independent, semnăturile deja trimise se vor anula. Știu că este o procedură dificilă și vă cer un efort în plus, dar vă rog să descărcați noul formular de susținere de pe blog și să-l retrimiteți la adresele pe care le veți găsi în corpul articolului.

Vă asigur de toată convingerea și dorința mea reală de a fi candidatul vostru la președinție, iar semnăturile voastre sunt primul pas pentru a fi împreună o Românie care merită respect!”, a scris Cristian Diaconescu pe pagina sa de Facebook, alături de formularul cu lista pentru susţinerea candidaturii sale.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: