”Cu fiecare discurs, Iohannis îi aduce voturi lui Victor Ponta”

Vicepreşedintele PC, Codrin Scutaru, susţine că fiecare discurs al lui Klaus Iohannis îi aduce lui Victor Ponta ‘câteva voturi’, candidatul ACL la prezidenţiale surprinzând în ultima perioadă ‘cu exerciţiile sale de sinceritate’.

‘Domnul Klaus Iohannis ne surprinde în ultima perioadă cu exerciţiile sale de sinceritate. Astăzi, de exemplu, ne-a oferit două astfel de mărturisiri. În prima, a recunoscut că nu s-ar da în lături, dacă în unele judeţe primarii ar trece la PNL, în cazul în care OUG privind migraţia primarilor va fi adoptată. Asta, după ce înfierase ordonanţa, mergând până la a spune că ar putea boicota şi alegerile din acest motiv’, arată Scutaru joi într-o declaraţie de presă pentru AGERPRES.

Liderul PC a adăugat că a fost nevoie de reacţia colegilor lui Iohannis din ACL în încercarea de ‘a repara gafa candidatului’, spunând că nu vor accepta niciun primar traseist.

‘Noi am înţeles însă, că gura păcătosului adevăr grăieşte şi îl felicit pe dl. Iohannis pentru astfel de ieşiri ! Cu fiecare apariţie a sa, în contul lui Victor Ponta mai intră câteva voturi’, este de părere vicepreşedintele PC.

În opinia acestuia, al doilea exerciţiu de sinceritate de joi al lui Iohannis este cel în care acesta s-a autodefinit ca fiind un ‘politruc’ care candidează la Preşedinţia României.

‘Ne-a surprins ! Sper că dl. Iohannis, care are şi ‘antecedente în învăţământ’ – cum singur a declarat astăzi -, ştie şi ce înseamnă ‘politruc’. Oricum, mă gândesc să îi trimit un dicţionar explicativ,  în care să citească singur definiţia exactă a cuvântului şi după aceea, să spună încă o dată dacă e sau nu politruc. Nu de altceva, dar nu cred că avem nevoie de politruci la preşedinţia României’, a mai precizat Scutaru. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: