Cristian Buican (PNL), reales în funcția de Secretar al Camerei Deputaților

Cristian Buican PNL
Sursa foto: media.pnl.ro

Deputatul Cristian Buican a anunțat că activitatea parlamentară s-a reluat luni 4 septembrie cu o nouă sesiune ordinară a Camerei Deputaților și Senatului.

„Am reînceput activitatea parlamentară, unde am fost reales în funcția de Secretar al Camerei Deputaților”, a precizat deputatul liberal Cristian Buican.

În prima zi de activitate, conform Regulamentelor Camerei și Senatului, parlamentarii au votat Birourile permanente, structurile de conducere ale celor două Camere.

În baza Regulamentului Camerei Deputaților și a negocierilor dintre liderii grupurilor parlamentare, partidelor le-au fost atribuite locurile în Biroul permanent astfel încât să respecte ponderea fiecăruia dintre ele. În acest context, Partidul Național Liberal desemnează un vicepreședinte al Camerei, un secretar și un chestor.

Ca și în sesiunea anterioară, Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal a propus pentru funcția de secretar al Camerei pe deputatul vâlcean, profesor Cristian Buican. Camera Deputaților a aprobat prin vot această desemnare, arată media.pnl.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: