Marian Petrache despre Antonescu: Dacă el crede că Ponta e mai bun decât Klaus Iohannis, să-l sprijine pe Ponta

Marian Petrache a declarat că a vorbit de mai multe ori cu fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, mărturisind că l-ar fi preferat alături de PNL în campanie.

Am vorbit de multe ori. Crin Antonescu este un politician prea mare, prea rafinat în politică să nu ştie ce trebuie să facă, ca să îi spun eu. Nu am ce să îi spun eu şi nu cred că are niciun liberal ce să îi spună. Crin Antonescu ştie ce trebuie să facă. (…)Prefer ca Antonescu să nu atace PNL, că aşa e bine. L-aş fi preferat alături de noi, bineînţeles”, a spus Marian Petrache pentru gandul.info.

Secretarul general al PNL a precizat că „în discuţia pe care am avut-o – celebra discuţie de la Senat, unde se scria că e o mare ceartă în PNL cu senatorii – am vorbit despre candidaţi şi i-am explicat domnului Antonescu că ne-am dori toţi să avem în faţă idealul în tot ceea ce facem, dar nu putem să alegem idealul. Noi suntem puşi în situaţia să alegem pe cel mai bun dintre cei pe care îi avem în faţa noastră. Dacă el crede că Ponta e mai bun decât Klaus Iohannis, să-l sprijine pe Ponta”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL