Mihai Fifor: Ne vom gândi la prezidenţiale la momentul potrivit, cu colegii de alianță acum trebuie să guvernăm România

Sursă foto: Facebook / Mihai Fifor

Senatorul PSD Mihai Fifor a declarat marţi, că se vor gândi la prezidenţiale la momentul potrivit, iar preocuparea colegilor de alianţă de la PNL ar trebui să fie aceeaşi, să încerce să guverneze România.

”Până la prezidenţiale mai este un an şi trebuie să guvernăm ţara asta. Ne vom gândi la prezidenţiale la momentul potrivit dar cred că preocuparea colegilor noştri de alianţă ar trebui să fie aceeaşi, să încercăm să guvernăm România aşa cum trebuie”, a afirmat Mihai Fifior, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, după afirmaţiile prim-vicepreşedintelui PNL Rareş Bogdan, că PSD nu va intra  în turul doi la alegerile prezidenţiale din 2024.

El a menţionat că preocuparea ar trebui să fie alta, nu ”înţepăturile cu un an înainte de prezidenţiale”. Întrebat dacă PNL se va rupe anul viitor de coaliţie şi va forma acel pol al dreptei, Fifor a afirmat că în momentul de faţă sunt în alianţă şi guvernează.

”Nu ştiu care va fi strategia politică a celor de la PNL, noi suntem un partener onest şi ne facem datoria faţă de cetăţenii care ne-au trimis să guvernăm această ţară. (..) Sondajele sunt clare, vedem clar cum arată lucrurile, e important să ducem guvernarea la capăt, aşa cum ne-am propus, dar în politică niciodată să nu spui niciodată. Vom vedea”, a subliniat Fifor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: