Mihai Stoichiţă despre Simona Halep: “Probabil a fost îndrumată greşit” / “Alături de ea, forever”

Sursă foto: Twitter (X)

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, la plecarea la Paris pentru tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, că după părerea sa Simona Halep nu este vinovată în cazul de dopaj judecat de TAS în aceste zile.

“Alături de ea, forever! Alături de ea, forever. Nu este greşeala ei, nu mi se pare că Simona ar fi folosit conştient cine ştie ce substanţe. Simona, probabil că a fost îndrumată greşit de cine ştie cine. Nu ştiu ce a gândit Mouratoglou, dar este unfair, dacă a făcut treaba asta”, a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit as.ro.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), cu sediul la Lausanne, a început miercuri audierile în cazul în care Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj. Audierile sunt programate de miercuri până vineri şi nu se ştie când va anunţat decizia forul de la Lausanne, putând fi o chestiune de zile sau de luni.

Joi, de la ora 19:00, la Paris va avea loc tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, ediţia 2024-2025. România va evolua în Liga C, fiind prima naţională în cea dintâi urnă valorică.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL