Paris: Prețuri spectaculoase în timpul Jocurilor Olimpice 2024 – o noapte de cazare costă 1.033 de euro

Franta
Sursa foto: Wikipedia

Creşteri spectaculoase ale preţurilor. Potrivit asociaţiei de consumatori UFC-Que choisir, hotelierii din Paris şi din suburbiile capitalei Franţei „măresc preţurile” în perspectiva Jocurilor Olimpice din vara anului viitor, relatează RMC Sport.

„1.033 de euro este preţul mediu pentru noaptea de 26-27 iulie 2024, faţă de 317 euro pentru noaptea de 12-13 iulie, adică o creştere de 226%”, notează asociaţia pe site-ul său.

UFC-Que choisir a comparat preţurile, la 15 zile distanţă, a 80 de unităţi hoteliere din apropierea locului unde va avea loc ceremonia de deschidere.

Répression des Fraudes îşi dublează controalele

Acest studiu realizat de UFC-Que choisir, publicat cu şapte luni înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice (26 iulie-11 august) de la Paris, nu este primul care atrage atenţia asupra scumpirii camerelor în timpul evenimentului. Preţul mediu al unui sejur de o noapte în regiunea Île-de-France a crescut de la 169 de euro în iulie 2023 la 699 de euro în timpul Jocurilor, potrivit unui sondaj realizat în septembrie de Biroul de Convenţii şi Vizitatori din Paris.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL