Petrache recunoaște că primarii PNL sunt șantajabili

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, recunoaște că primarii liberali sunt șantajabili.

În contextul în care Guvernul se pregătește să emită o Ordonanță de Urgență pe baza căreia aleșii locali își vor putea schimba partidul, în termen de 10 zile, fără a-și pierde mandatul, liberalii se simt cei mai vizați, motiv pentru care Marian Petrache a reacționat.

”Domnule Dragnea, spuneți-ne care sunt primarii pe care i-ați mituit deja, care sunt aleșii locali pe care îi așteptați să tragă în alegeri pentru PSD și ne angajăm să îi dăm noi afară din partidele noastre. Dacă sunteți atât de nesigur că veți câștiga prezidențialele încât aveți nevoie de și mai mult sprijin, îi vom exclude noi pe cei cu care deja considerați că v-ați înțeles. Numai nu modificați o lege atât de importantă pentru România, care va destabiliza total întreaga administrație publică locală. Lăsați în vigoare legea din 2006, care a condus la însănătoșirea mediului politic și administrativ și nu anulați toate beneficiile acelei legi doar pentru a servi interesele de moment ale lui Victor Ponta”, a transmis Petrache printr-un comunicat de presă remis PSnews.ro.

Premierul Victor Ponta a declarat în nenumărate rânduri că această Ordonanță va fi emisă pentru aleșii locali care au candidat pe listele USL, iar acum Iohannis și Blaga ”șterpelesc” voturile USL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL