Schimbări bruște ale vremii în următoarea perioadă. Diferențe de 15 grade de la o săptămâna la alta

Sursa: Pixabay

Regimul termic prognozat pentru perioada 5 – 18 februarie va fi unul oscilant, de la o săptămână la alta, astfel încât se va trece de la maxime medii de 18-19 grade la valori chiar şi cu 15 grade mai scăzute, scrie Agerpres. Aria precipitaţiilor va fi destul de extinsă atât în primele zile ale acestei săptămâni, cât mai ales după data de 12 februarie, se menţionează în prognoza publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vremea în Banat

În Banat, cu variaţii în general uşoare de la o zi la alta, în intervalul 5-12 februarie vremea va fi deosebit de caldă, valorile medii ale maximelor urmând a se încadra între 14 şi 18 grade. Ulterior zilei de 12 februarie, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză se estimează maxime de 3 – 4 grade, în medie regională. Minimele vor avea un parcurs similar cu cel al maximelor; în intervalul 5 – 12 februarie vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă şi se vor încadra între 3 şi 8 grade, iar ulterior nopţii de 12 februarie şi până la sfârşitul intervalului de prognoză vor scădea până spre o medie de -3 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mare în ziua de 5 februarie, apoi va fi în creştere începând cu 12 februarie.

Vremea în Crișana

În Crişana, vremea va fi deosebit de caldă în decursul acestei săptămâni, când valorile medii ale maximelor se vor încadra între 12 şi 17 grade, iar cele ale minimelor între 4 şi 7 grade.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: