Vâlcea: Actorul Grig Chiroiu, desemnat candidat PNL pentru funcţia de primar al staţiunii Băile Olăneşti

Actorul Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul caporalului Pupăză din serialul TV „Trăsniţi în NATO”, va candida din partea Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al staţiunii Băile Olăneşti.

Anunţul a fost făcut, joi, de deputatul Laurenţiu Cazan, preşedintele organizaţiei PNL Olăneşti, într-o conferinţă de presă la care a participat şi actorul, înscris iniţial în competiţia internă a Filialei Vâlcea a PNL pentru desemnarea candidatului partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

„La Consiliul Judeţean am avut cea mai mică pondere din ce am înţeles eu. Nu m-a interesat foarte mult sondajul. La sondajul pe localitate, din câte ştiu, înainte să-mi anunţ intenţia, eram cam vreo 35% sau ceva de genul acesta, la câteva procente după actualul primar”, a spus Chiroiu despre motivul pentru care a ales să candideze la Primăria Băile Olăneşti.

Actorul spune că de fapt este vorba de o „strategie politică” pe care liderii PNL Vâlcea au gândit-o în cazul lui, mai ales că în urmă cu câteva zile liberalii anunţaseră un alt candidat la Primăria Băile Olăneşti.

„Se pare că este o strategie politică pe care împreună cu domnul Buican şi domnul Virgil Pîrvulescu o să o vedem de pe data de 10 iunie. Până atunci nu am o certitudine, dar aşa se pare… Se pare că a a fost gândită o chestie foarte bună în aşa fel încât la momentul ăsta să luăm această hotărâre şi vedem pe data de 10 iunie”, a mai adăugat Chiroiu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: