Vaslui: 19 percheziţii la persoane suspectate că ar fi fost implicate în mai multe conflicte în această lună

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

Poliţiştii din Vaslui fac 19 percheziţii la persoane suspectate că ar fi fost implicate în mai multe conflicte în luna august.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a anunţat că poliţiştii din cadrul IPJ, luptători pentru acţiuni speciale şi jandarmi pun în aplicare joi, 19 mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din oraşul Murgeni, comuna Zorleni şi municipiul Bârlad.

“În cauzele penale în care au fost dispuse percheziţiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.  Ancheta este în curs de desfăşurare, poliţiştii urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate”, a precizat IPJ Vaslui.

Sursa citată a menţionat că percheziţiile au loc în localităţile Simila şi Murgeni, unde sunt instituite şi zone speciale de siguranţă publică.

De asemenea, IPJ Vaslui a mai anunţat că percheziţiile se desfăşoară în cadrul unor dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, întocmite ca urmare a unor conflicte între mai multe persoane, care au avut loc în august 2023, informează news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL