Greu al PLR desființează strategia lui Iohannis

Se pare că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, după fiecare apariție în cadrul unei emisiuni tv, atrage valuri de critici.

Astfel, vicepreședintele PLR Radu Stroe, prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSNews.ro, îl atacă dur pe Iohannis, afirmând că, prin recentele sale apariții publice, „Iohannis și-a prezentat strategia pentru campania din acest an, care presupune delimitarea de tot ceea ce a însemnat PNL pe scena politică românească”.

„Este tot mai clar pentru toată lumea care este strategia abordată de Iohannis pentru alegerile prezidențiale din acest an. Deciziile din ultimele luni, dar mai ales ieșirile publice din aceste zile ne arată că Iohannis nu dă doi bani pe politica dusă de PNL în ultimii ani, pe demersurile politice pe care partidul le-a avut, la fel cum nu este interesat de doctrina liberală sau de apărarea liberalismului, așa cum se tot laudă după ce a trecut la PPE. De fapt, strategia domnului Iohannis pentru această campanie este una simplă: delimitare de tot ceea ce a însemnat PNL”, a transmis Radu Stroe.

Totodată, Radu Stroe a transmis că Iohannis nu a fost și nu va fi vreodată un liberal, acesta „neavând culoare politică, ci țeluri de mărire, fie prim-ministru, fie președinte”.

„Declarațiile domnului Iohannis referitoare la referendumul din 2012 reprezintă un afront adus cetățenilor care și-au exprimat punctul de vedere la vot, un afront adus liberalilor din cadrul Partidului Național Liberal, care au acționat în acel moment. Faptul în sine nu mă miră pentru că domnul Iohannis nu a fost și nu va fi vreodată un liberal. El nu are culoare politică, el are numai țeluri de mărire, fie prim-ministru, fie președinte, iar prin acest comportament de afrontare a Partidului Național Liberal nu va reuși să ajungă nici una, nici alta”, a declarat vicepreședintele PLR. 

Radu Stroe a mai afirmat faptul că „încercarea de a schimba discursul PNL din ultimii ani este o rușine pentru Iohannis, jignind alegătorii, dar și liberalii care ar trebui să ia atitudine împotriva lui Iohannis”. Liderul PLR a declarat că nu îl miră însă lipsa de reacție a conducerii PNL, „întrucât, după cum se știe, echipa din vârful partidului, de venetici și oportuniști, l-au adus prin trădare pe Iohannis la conducere și nu au interesul să schițeze vreun gest”.

„Încercarea de a schimba discursul PNL din ultimii 3-4 ani este o rușine pentru domnul Iohannis, jignind nu numai alegătorii care și-au exprimat votul, dar și liberalii care ar trebui să ia atitudine împotriva domnului Iohannis. Însă, nici lipsa de reacție a conducerii PNL-ului nu mă mai miră, întrucât, după cum se știe, echipa din vârful partidului, de venetici și oportuniști, l-au adus prin trădare pe Iohannis la conducere și nu au interesul să schițeze vreun gest. Nu este departe momentul în care membrii Partidului Național Liberal vor avea o reacție împotriva conducerii, pe măsura trădării înfăptuite de către aceasta împotriva intereselor electoratului, a intereselor aleșilor locali ai Partidului Național Liberal și nu în ultimul rând împotriva ființei Partidului Național Liberal istoric, pe care tocmai se pregătesc să îl arunce în brațele PDL-ului”, a declarat Radu Stroe.  

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL