Iohannis are 6 case, dar mai vrea una. Unde îşi construieşte liderul PNL a 7-a casă

Liderul PNL, Klaus Iohannis, i-a răspuns unui vasluian care l-a întrebat, în timp ce se fotografia cu membrii de partid în centrul oraşului, dacă îşi va face o casă şi la Vaslui, pe lângă cele şase pe care le are în Sibiu, că va face asta, însă nu din banii statului, ci din banii săi, scrie Mediafax.

Prezent, duminică, la Vaslui, pentru a cere sprijinul membrilor şi simpatizanţilor de partid la apropiatele alegeri prezidenţiale, liderul PNL, Klaus Iohannis, şi-a exprimat intenţia de a-şi face o locuinţă şi în Vaslui, pe lângă cele şase pe care le deţine în proprietate în Sibiu.

De fapt, Iohannis a răspuns unei întrebări venite din partea unui bărbat care se afla în Piaţa Civică din Vaslui, atunci când preşedintele PNL se fotografia şi discuta cu membrii şi simpatizanţii de partid, după o întâlnire electorală, dacă, pe lângă cele şase case pe care le are în Sibiu, îşi va face una şi în Vaslui.

„Da, dar din banii mei, nu din banii statului”, a fost răspunsul lui Iohannis, care însă nu prea l-a mulţumit pe vasluian. „Da, da, din bani de meditaţii…”, i-a replicat bărbatul, care a fost îndepărtat imediat din zonă de membrii liberali, se pare deranjaţi de ironiile vasluianului.

Întrebat şi în conferinţa de presă dacă îşi va construi o casă la Vaslui, Iohannis a spus că se va gândi, mai ales că-i place oraşul. „Sincer, îmi place oraşul şi mă gândesc la asta”, a declarat liderul PNL, Klaus Iohannis.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL