Iohannis și ACL, declarații contradictorii

Klaus Iohannis și Alianța Creștin-Liberală se contrazic în declarații.

Ultima contradicție este pe tema ordonanței de urgență privind libera migrație a primarilor către o altă formațiune politică fără a își pierde mandatul.

În acest sens, Klaus Iohannis a declarat miercuri, 27 august, că nu se teme că PNL va pierde primari, ci dimpotrivă, mulți aleși locali de  la alte formațiuni vor veni spre formațiunea din care face parte.

„Vom pierde foarte puţini aleşi locali. Cred chiar că este posibil ca unii dintre primari să vină la noi în unele judeţe. Oricum ar fi, mişcarea este fundamental greşită pentru că nu poţi avea o administraţie performată, dacă performanţa executivului constă în a exercita presiuni asupra aleşilor locali. Este inadmisibil!”, a mai spus Iohannis.

În cursul zilei de 28 august, Alianța Creștin-Liberală a emis un comunicat în care se precizează fapul că PDL și PNL nu vor accepta nici un ales local în rândurile sale.

”Alianţa Creştin Liberală nu va face niciun fel de rabat de la lege şi decenţă politică. PNL şi PDL nu vor primi în rândurile lor niciun primar, preşedinte de Consiliu Judeţean, consilier local sau judeţean traseist. De asemenea, Alianţa Creştin Liberală nu va face niciun demers de atragere a vreunui ales local migrator, beneficiar al acestei ordonanţe ruşinoase a Guvernului Ponta”, anunţă ACL.

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: