PSnews

Sport

Leonard Doroftei: Am nevoie de o schimbare

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, participa la o conferinta de presa, in Cluj-Napoca, vineri, 1 februarie 2013. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a inmanat diplome de excelenta pentru Leonard Doroftei si pentru antrenorul emerit de box Titi Tudor "pentru efortul depus in acest sport" si a propus organizarea Galelor Nationale de Box la Cluj-Napoca.  MIRCEA ROSCA / MEDIAFAX FOTO
cancan

Leonard Doroftei a anunțat că a luat o decizie radicală și că vrea să-și schimbe complet viața. El a făcut anunțul în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, unde a fost invitat alături de familia sa.

Leonard Doroftei a decis să-și ia familia și să se mute la București, în prezent ei locuiesc în Ploiești, unde au și o mică afacere. Leonard Doroftei are o familie unită și nu pot sta prea mult timp unul fără celălalt.

”Tot timpul este vremea pentru o schimbare. Nu plec pentru tot restul vieții. Am nevoie de o schimbare.”, a declarat Leonard Doroftei.

Soția lui Leonard Doroftei nu vrea să plece de lângă copiii ei și dorește să stea cât de mult poate cu ei. ”Ne pleacă copiii, iar pentru noi chestia asta este maximă. Ei încă au nevoie de noi”, a declarat soția lui Leonard Doroftei pentru XNS, potrivit a1.ro

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi