PSnews

Ediția de București

Martie, luna ritmurilor cu personalitate la Opera Comică pentru Copii

Historia de un Amor_1
psnews.ro

Opera Comică pentru Copii va pune în scenă pe 24 martie, în premieră, spectacolul “Underground Tango”, în Sala UnderGrant.

Afis_Underground Tango

Evenimentul anterior, “Historia de un Amor”, de pe 8, martie a fost un real succes, spectatorii fiind purtați pe ritmurile lui Astor Piazzola, Carlos Gardel sau Fernando Obradors, până în însorita Spanie, unde a apărut și s-a dezvoltat temperamentalul dans flamenco, potrivit unui comunicat trimis vineri PSnews.ro.

Historia de un Amor_2

„Historia de un Amor” a fost un concert susținut de Orchestra Operei Comice pentru Copii, dirijată de Gheorghe Iliuță, și de invitații speciali: soprana Raluca Oprea, pianista Ioana Maria Lupașcu și dansatorul de flamenco Lucas Molina.

Historia de un Amor_3

Finalul lunii martie aduce în prim-plan tango-ul argentinian, într-un spectacol pregătit să impresioneze cele mai critice priviri. Aranjamentul muzical pentru șapte instrumente și perechile de dansatori din Baletul Operei Comice pentru Copii vor face din “Underground Tango” o experiență memorabilă, atât pentru pasionații de tango, cât mai ales pentru cei care interacționează pentru prima dată cu acest mod de exprimare.

Historia de un Amor_4

Până la finalul stagiunii curente, Opera Comică pentru Copii pregătește alte 8 spectacole în premieră: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Concert-lecție de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lecție de Vioară și Pian”, “Directorul de Teatru”, “Concert-lecție de Harpă” (la Salonul Mozart), “Ivan Turbincă” și “Harap Alb” (la Sala UnderGrant), se mai arată în comunicat.

Historia de un Amor_5

Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi