Mihail Vlasov scapă de arestul la domiciliu

Instanța Supremă a hotărât judecarea sub control judiciar a fostului șef al Camerei de Comerț Mihail Vlasov. Acesta scapă astfel de arestul la domiciliu, pe perioada judecării dosarului în care este acuzat pentru că a primit mită 200.000 de euro de la un om de afaceri.

ICCJ a admis contestatia lui Vlasov la decizia Curtii de Apel Bucuresti, care, in 19 august, hotarase mentinerea arestului la domiciliu.

Vlasov se afla in arest la domiciliu din 24 aprilie, iar pana atunci a fost in arest preventiv, din 19 martie, fiind cercetat pentru trafic de influenta.

In 9 aprilie, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat ca Mihail Vlasov, suspendat la acel moment din functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), a fost trimis in judecata, pentru trafic de influenta, intr-un dosar in care a fost prins in flagrant primind 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

Mihail Vlasov mai este urmarit penal pentru santaj, intr-un dosar in care este cercetata si fiica sa Vanda Vlasov. Mihail Vlasov l-ar fi amenintat pe presedintele interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, spunandu-i „ca nu este bine ce face” si ca nu ar vrea „sa sufere si copiii altuia”, informează hotnews.

.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: