Nouă achiziție pe piața media

Portalul de știri Realitatea.net, unul dintre cele mai vizitate site-uri  din România, a precizat vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, că începând cu data de 1 septembrie publicitatea pe acest site va fi administrată de o nouă firmă, Graffiti Blue.

Această agenție a fost înființatp în luna mai 2014 si îl ca principal acționar pe omul de afaceri Cristian Burci, cel care mai deține pe piața media Adevărul.ro și postul de televiziune Prima TV.

Potrivit comunicatului de vineri, Realitatea Media S.A, societate aflata în insolvență de o bună perioadă de timp, își informează clienții de publicitate că de spaâiul publicitar al Realitatea.net ți al site-urilor afiliate acesteia se va ocupa, începând  1 septembrie, SC Graffiti Blue SRL, „singura entitate mandatata si abilitata in numele nostru sa preia comenzile pentru consumul de publcitate aferente spatiului de publicitate online al trustului”.

Graffiti Blue SRL are ca asociati persoane juridice pe Graffiti Marketing and Multimedia Holding S.A. din Luxemburg (95%), care, potrivit site-ului CNA, il are ca asociat unic pe Cristian Burci, respectiv pe Graffiti Red SRL (5%), firma controlata de Graffiti Marketing and Multimedia si de Diana Tobosaru, informează hotnews.ro.

In urma cu cateva luni, reprezentantii Realitatea au confirmat un parteneriat media între Realitatea Media și grupul Adevarul-Prima TV.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL