PSD arunca bomba. Care este planul secret al lui Iohannis și pe cine ar urma acesta să nominalizeze pentru poziția de premier

Prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews, unul din parlamentarii PSD transmite replica pentru PNL-PDL, după ce aceștia au decis să inițieze o moțiune de cenzură la adresa guvernului Ponta pe tema OUG-ului privind aleșii locali. Pe lângă replica privind acest subiect, deputatul PSD Constantin Rădulescu anunță o ipoteză nouă privind cu cine ar putea face Iohannis tandem, în cazul în care ajunge președinte al României.

Liderul PSD se întreabă retoric când va fi momentul ales ca Iohannis să anunţe oficial nominalizarea Elenei Udrea pentru funcţia de premier.

”Toate lucrurile converg în această direcţie. Stau şi mă întreb dacă domnul Iohannis va avea curajul să recunoască faptul că în varianta în care prin absurd ar câştiga alegerile prezidenţiale, o va nominaliza pe Elena Udrea pentru funcţia de premier. Aici rezidă tot jocul politic al opoziţiei”, a mai adăugat deputatul PSD Vâlcea.


”Moţiunea de cenzură a opoziţiei demonstrează legăturile dintre Klaus Iohannis, Elena Udrea şi Traian Băsescu”, a precizat luni preşedintele exectiv al PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu.


”Nu vreau să spun prea multe legat de moţiunea de cenzură anunţată de PNL şi PDL, este dreptul lor să facă astfel de demersuri, însă eu cred că această moţiune are şi o parte pozitivă deoarece românii vor vedea în direct cum domnul Iohannis şi ai lui bat palma cu Băsescu şi Udrea. Aşadar, se vede de la o poştă că este o acţiune gândită la comun.

Haideţi să ne reamintim puţin, pentru că aceşti oameni au deja acţiuni comune şi aici mă refer la faptul că au încercat să blocheze reducerea taxelor întrucât au fost împotriva reducerii CAS şi au mers până acolo încât tot în echipă au boicotat reparaţiile sociale pentru mame şi pensionari.

Moţiunea nu are o miză majoră, poate doar aceea în care să atragă atenţia de la minciunelele cu care domnul Iohannis a fost prins: a fost la Grivco deşi a spus că nu a fost, s-a văzut cu Băsescu la Vila Lac 3, deşi zice că nu. Aşadar, este o perdea de fum”, a mai  explicat Rădulescu cu privire la demersul ACL de a iniția o moțiune de cenzură pe tema OUG-ului privind migrația aleșilor locali.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL