Skip to content
Coronavirus

​Cele 400 de femei care au participat la o petrecere de 8 martie alături de Chițac, invitate să intre în autoizolare

Facebook

Cele circa 400 de femei din comunitatea musulmană care au participat alături de senatorul liberal Vergil Chițac la o petrecere de 8 martie sunt acum invitate să intre în autoizolare.

Informația vine în contextul în care Antena 3 a publicat un document al Secretariatul General al Adunării NATO, datat 6 martie 2020, în care participanții reuniunii de la Bruxelles – la care a participat și Chițac – erau anunțați că unul dintre membrii delegației franceze la adunarea parlamentară NATO a fost depistat pozitiv la coronavirus. Mesajul de informare este adresat secretarilor delegațiilor, pentru a fi distribuit către toți membrii.

„Doamnelor si domnișoarelor prezentele la evenimentul de pe 8 Martie a.c.

Din păcate, starea de rău pe care a acuzat-o în ultimele zile senatorul Vergil Chitac s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus.

Va rog, doamnele care au participat la eveniment sa intre in autoizolare si sa se adreseze Direcției de Sănătate Publică Constanta.

0241 480 939
0241 480 940”
, a scris pe Facebook președintele Uniunii Culturale al Tătarilor din România, după ce senatorul liberal a fost confirmat pozitiv la infecția cu coronavirus.Senatorul PNL din Constanța Vergil Chițac a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmană.

Pe Facebook există și o fotografie cu senatorul participând la acest eveniment organizat de 8 martie de către Uniunea Culturală a Tătarilor din România.

Organizatorul petrecerii, Fildis Reșit, președintele Uniunii Culturale a Tătarilor din România, a declarat că a intrat în autoizolare în momentul în care a aflat că senatorul liberal a fost depistat pozitiv și că urmează să anunțe autoritățile, potrivit Hotnews.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *