Skip to content
Politică

10 august. Cristoiu aprinde fitilul: războiul lui Firea și implicarea cuplului Dragnea-Carmen Dan

www.ziuaconstanta.ro
" "

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu lansează o serie de de întrebări-cheie în disputa politică dintre liderul PSD Liviu Dragnea și Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Concret: Cristoiu se întreabă în postarea sa dacă nu cumva războiul Gabrielei Firea este începutul ”unor dezvăluiri de senzație” despre implicarea cuplului Liviu Dragnea – Carmen Dan în Tulburările din 10 august 2018.

" "
" "

Totodată, jurnalistul atrage atenția că ”așa-zisele mișcări spontane au evitat asumarea publică de către un organizator”.

”Ion Spînu, unul dintre puținii jurnaliști care, asemenea mie, sînt interesați să dezlege marile enigme ale Tulburărilor din 10 august 2018, mi-a trimis linkurile la două filmulețe care circulă pe Internet despre Episodul violențelor la care sunt supuși de către Jandarmi cei patru turiști israelieni.

Din cîte se știe, am fost un adversar al măsurilor de protest zise și spontane desfășurate în Piața Victoriei din ianuarie 2018 pînă în 10 august 2018. Nu reacții ale societății civile împotriva pumnului cu care PSD vrea să guverneze pe post de cap. Am fost și sînt un adversar deoarece aceste mișcări n-au fost asumate legal de către un organizator. Chestia cu spontaneitatea revoltaților strînși în Piață prin rețelele sociale a fost și este o șmecherie a Forțelor oculte de a folosi Strada pentru a-și promova în România democratică interesele obscure. Mai toate protestele au fost convocate pe Internet de ONG-uri cu titluri pompoase, amintind de titlurile date de propaganda bolșevică. Nici una dintre ele n-a catadicsit să meargă la primărie și să ceară autorizație.

De ce?
Pentru că toate așa-zisele mișcări spontane au evitat asumarea publică de către un organizator”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

Citiți AICI articolul complet

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *