Skip to content
Politică

10 august. Prefectul Capitalei, după audierea la Parchetul General: Am respectat legea cu strictețe!

inquamphotos.com

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, cea care a semnat ordinul de evacuare a Pieței Victoria în noaptea violențelor de la mitingul din 10 august, a declarat, după ce a fost audiată miercuri la Parchetul General, că a „acel ordin de intervenție respectă în totalitate legislația în vigoare”.

Aceasta a precizată, după ce a fost audiată în calitate de martor, că s-a „prezentat de bună credință”, „fără avocați”, pentru a da „lămuririle necesare cu privire la împrejurările” din acea noapte, informează News.ro

„Eu vreau să vă asigur că din punctul meu de vedere eu am respectat legea cu strictețe”, a spus aceasta, adăugând că nu înțelege „care au fost motivele pentru care au încercat să denigreze activitatea prefectului”.

Noi (prefecții, n.r.) nu facem politică”, a susținut aceasta, înainte de a solicita „încredere că noi suntem cei care respectăm legea”.

Am respectat legea adunărilor publice. Acel ordin de intervenție respectă în totalitate legislația în vigoare”, a mai spus aceasta.

Amintim că ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marți, după audierea din Comisia pentru apărare a Camerei Deputaților, că nu a vorbit cu prefectul Capitalei în ziua de 10 august, atunci când a avut loc mitingul violent din Piața Victoriei și când a fost semnat ordinul de evacuare a Pieței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *