Skip to content
Coronavirus

10 bătrâni cazaţi la căminul ”Sf.Ilie” din Galaţi au murit. 9 angajaţi ai ISU Galaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19

" "

84 de vârstnici şi 20 de persoane din rândul personalului au fost diagnosticaţi până acum cu COVID-19. Activitatea Centrului Judeţean de Comandă şi Conducere a Intervenţiei Galaţi s-a mutat în mediul online după infectare a 3 lucrători care activează în cadrul structurii.

Încă un bătrân cazat la centrul de îngrijire a vârstnicilor ”Sf.Ilie” din Galaţi şi-a pierdut viaţa după ce a fost infectat cu noul coronavirus, ridicând la 10 numărul deceselor survenite în rândul beneficiarilor de asistenţă socială şi medicală. Până acum au fost retestaţi 55 de bătrâni de la azilul privat, iar din rândul personalului, două persoane. În momentul de faţă, au fost diagnosticaţi 84 de vârstnici (10 decese) cu COVID-19 şi 20 de persoane din rândul personalului.

" "
" "

La azilul ”Sf.Spiridon” din Galaţi, aflat în administrarea Primăriei, un alt bătrân a fost diagnosticat cu COVID-19, în total fiind 9 vârstnici infectaţi cu noul coronavirus. Alţi 127 de bătrâni au fost testaţi, rezultatele analizelor fiind negative.

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au fost confirmate alte 5 infectări cu noul coronavirus, fiind vorba în total de 9 lucrători. 2 dintre aceştia sunt pompieri şi 3 persoane activează în cadrul Centrului Judeţean de Comandă şi Conducere a Intervenţiei Galaţi.

”Activitea la centru continuă, se menţine ca până acum, cu menţiunea că fiecare instituţie şi-a retras oamenii la bază. Continuă ancheta epidemiologică”, a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, pentru adevarul.Practic, centrul va continua să funcţioneze, poliţiştii, jandarmii, pompierii şi medicii din cadrul acestei structuri urmând să comunice de la sediile proprii prin intermediul unei reţele online.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *