Skip to content
Sport

100% brand românesc! Colladerma Luxury aduce, în prag de sărbători, cosmetice de lux

În prag de sărbători, remarcăm cu bucurie apariția unui brand de cosmetice de lux, 100% românesc, sub numele de Colladerma Luxury.

Compania Sanimed International Impex S.R.L. lansează un concept integrator în înfrumusețare, bazat pe principiul beauty from inside.

Documentarea atentă și studiile de formulare întreprinse de echipa de specialiști pasionați din cadrul Platformei Industriale și de Cercetare în Biotehnologii Avansate s-au concretizat într-o soluție inovatoare pentru îngrijirea tenului.

Această gamă de produse cosmetice se adresează categoriei de vârstă 35+ și urmează strategia anti-aging claim agreată de comunitatea științifică din domeniul cosmeticelor și al produselor nutraceutice.
Gama Colladerma Luxury integrează un kit complet de îngrijire al tenului, ce conține 8 produse cosmetice: apa micelară, loțiune tonică, biogomaj, serum pentru ochi, serum pentru față, biomască, cremă de zi, cremă de noapte

Produsele reprezintă un salt important în domeniu, datorită utilizării unui procent maxim de ingrediente și principii active cu efect deosebit cosmetologic și cu rezultate certificate din punct de vedere științific prin studiile in vivo, astfel ne-au atras atenția:
—peste 20 de principii active naturale, printre acestea se numără dronele cosmetice The Skin Maker si X50 Hyalufiller — The Cosmetic Drone , sarea de sodiu a acidului hyaluronic, Tens’Up, Hydromanil, Lingostem, Xeradin , Linefill etc.
—colagen marin
—vitamina A, C, E si F
—ape florale și uleiuri organice (ulei de susan, ulei de orez, ulei de primula, ulei de migdale dulci).

Cele mai importante efecte ale acestor produse cosmetice sunt: încetinirea procesului de îmbatranire al pielii; estomparea liniilor fine, ridurilor și cearcănelor; revitalizarea celulelor rafinând textura, fermitatea și aspectul tenului; protejarea tenul de radiația UVA, UVB și de efectele nocive ale poluării; îmbunătățirea elasticității si circulației sanguine etc.

Designul și ambalajul produselor este foarte elegant, în nuanțe de verde și auriu. Produsele cosmetice Colladerma Luxury vor fi disponibile în mediul online la adresa www.colladerma.ro, dar și in magazine, unde clienții le pot încerca.

Pentru a descoperi buchetul de produse cosmetice, Sanimed International Impex S.R.L. vă invită sâmbătă, 17 decembrie 2016, începând cu orele 11:00, la Centrul de Cercetare în Biotehnologii Avansate din Călugăreni, strada principală, nr. 2, participând la evenimentul de lansare a “Conceptului Colladerma® Luxury”, primul kit integrat de înfrumusețare Anti-Aging 35+.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *