Skip to content
Politică

Senatoarea grevistă, Cristiana Anghel, revoltă maximă față de vânătoarea organizată de Țiriac: „Să omoare oameni…”

Senatorul ALDE, Cristiana Anghel, cunoscută drept senatoarea grevistă, după ce a intrat în greva foamei pentru 70 de zile, dar și datorită unor luări de poziție puternic contestate în presă, vine cu noi declarații dure referitoare la unul din subiectele zilei. Este vorba de vânătoarea tradițională organizată de omul de afaceri Ion Țiriac pe domeniul său de la Balc., unde au venit miliardarii lumii, prieteni ai fostului tenisman.

Evenimentul a fost tulburat în fiecare an de protestele activiştilor pentru protecţia animalelor, însă la această ediție nu a fost prezent decât un protestatar.

Senatorul Cristiana Anghel, a exprimatcu această ocazie, sambata in legătură telefonică directă la postul Romania TV că nu poate înțelege acest masacru asupra animalelor, exprimându-și revolta cu privire la cruzimea vânătorilor care nu dau dovadă de vitejie, ci de sânge rece: „Sunt două teme distincte: dreptul omului de afaceri de a face ce doreste pe terenul lui. Anul acesta ii expira contractul de inchiriere (este vorba de domeniul de vanatoare de la Balc-n.r.), domnul Ion Tiriac luptandu-se in instanta sa prelungeasca contractul si partea a 2-a, cea a omului. Eu nu mananc carne, nu ma alimentez cu carne si care este impotriva uciderii animalelor. Eu nu o sa fiu niciodata de acord cu uciderea animalului, tu ai pusca vii si-l haituiesti. Animalul n-are niciun fel de sansa. Daca ar fi o vanatoare intr-o padure, ar fi altfel. Aici mistretii sunt goniti de gonaci, dusi in bataia pustii. Este o modalitate de a satisface orgoliul de barbat al unora care au o pusca in mana si daca nu pot sa omoare oameni, omoara animale.”, a exprimat extrem de dur, senatorul ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *