Skip to content
Politică

11 septembrie. SUA comemorează 15 ani de la atentat

playtech.ro

11 septembrie 2001 e una dintre cele mai negre zile ale omenirii. Acum 15 ani, au avut loc atentatele teroriste de la World Trade Center, din New York, soldate cu 2.996 de morţi şi 6.000 de răniţi.

Americanii comemoreaza cel mai inspaimantator atentat din istoria lor. Patru comandouri de islamisti deturnau tot atatea avioane de linie ca sa le zdrobeasca in inima democratiei americane.

Turnurile World Trade Center au fost lovite la interval de cateva minute. In scurt timp, s-au parabusit, pe rand, sub privirile ingrozite a milioane de oameni – martori directi sau aflati in fata televizoarelor, potrivit stirileprotv.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=n0XUVHLLj0A

1 comentariu la “11 septembrie. SUA comemorează 15 ani de la atentat

  1. Va mai aduceti aminte de contextul politic din anul 2011.? Exista un jandarm mondial asumat care era chitit sa desfiinteze ONU deoarece era o organizatie care nu-si mai gasea locul in viata politica a lumii. Dupa 11 septembrie nu am mai auzit daca mai exista jandarmul lumii si nici dorinta vreunui stat sa desfiinteze ONU.
    Se pune o intrebare simpla. De ce oare oamenii politici din tarile bogate si puternice la un moment dat – vezi instoria imperiilor- isi pierd busola si judeca viitorul tuturor statelor de pe pamânt cu alte parti ale corpului-?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *