Skip to content
Politică

AID, despre decizia luată în cazul polițstului Godină

Asociatia pentru Implementarea Democratiei monitorizeaza activitatea Ministerului Afacerilor Interne si, prin presedintele sau, Alexandru Cumpanasu, in calitate de reprezentant al societatii civile in cadrul Comitetului pentru Monitorizarea Directiei Anticoruptie, considera decizia de astazi o VICTORIE a normalitatii in fata abuzului si autosuficientei UNOR ofiteri de rang superior care isi uita menirea.

Alexandru Cumpanasu, presedinte AID: “Nu il cunosc personal pe politistul Godina si nici nu avem prieteni comuni, motiv pentru care in mod obiectiv ii salut perseverenta si curajul pentru devoalarea unor comportamente demne de sefii de trib si formarea unei societati a respectului reciproc. In ultimii 8 ani, monitorizand activitatea M.A.I. am cunoscut din pacate multe alte cazuri in care abuzul verbal, santajul sau amenintarea pentru baietii „fara pile” din MAI era la ordinea zilei. Asa cum insa exista in M.A.I. si ofiteri de rang superior care isi respecta uniforma si statutul!”

Şeful Inspectoratului de Poliţie Braşov, chestorul Ioan Aron, şi-a înaintat raportul de pensionare după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce poliţistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui, potrivit realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *