Skip to content
Siguranța cetățeanului

12 persoane din Siria ascunse într-o autoutilitară, descoperite la Curtici

mangalia.tv

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat într-o autoutilitară condusă de un cetăţean sirian, douăsprezece persoane din Siria, trei minori şi nouă adulţi, pe care şoferul intenţiona să le ajute să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Adulţii au vârste cuprinse între 24 şi 36 de ani, iar cei trei minori între 4 şi 17 ani.

„În data de 21 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici, judeţul Arad, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, în jurul orei 23.30, colegii noştri au oprit pentru control, pe comunicaţia Arad – Sanmartin, la aproximativ 1 km faţă de linia de frontieră, o autoutilitară marca Peugeot Boxer, condusă de un cetăţean sirian, în vârstă de 46 de ani, posesor al unui permis de şedere eliberat de autorităţile române”, arată un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, citat de news.ro

În urma verificării vehiculului, au fost descoperite, în interiorul compartimentului marfă, douăsprezece persoane – trei minori şi nouă adulţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *