Skip to content
" "
Politică

Vlad Alexandrescu, după ce a acuzat Guvernul de „intimidare directă”: „Nu am dorit să condiționez în vreun fel rămânerea mea în Guvern”

" "

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, afirmă, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că scrisoarea lui către membrii Grupului pentru Dialog Social, în care este membru autosuspendat pe durata mandatului, a ajuns în presă fără voia sa.

Totodată, acesta subliniază că nu a dorit să condiționeze în vreun fel rămânerea în Guvern.

„Precizez că ea era destinată exclusiv informării celor care au redactat comunicatul GDS de susținere a mea. Ea nu a fost destinată publicității. Am reușit să gestionez adecvat situațiile prezentate acolo în exercitarea atribuțiilor mele, și de aceea în legătură cu subiectele expuse acolo nu am nimic de adăugat”, scrie Vlad Alexandrescu.

El își exprimă speranța că măsurile de reformă pe care le-a luat la Ministerul Culturii „beneficiază în continuare de susținerea prim-ministrului”.

„Nu am dorit să condiționez în acest mod în vreun fel rămânerea mea în Guvern”, precizează Vlad Alexandrescu, în postarea de pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *