Skip to content
Politică

Predoiu lămurește misterul. De ce nu a candidat la Primăria București de la bun început

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a vorbit, vineri, în cadrul unui interviu acordat hotnews.com despre cum și-ar dori să funcționeze Bucureștiul.

„Noi am discutat, si am anuntat si public acest lucru, ca am un plan pe termen lung pentru Bucuresti. Intentia mea este sa fac din organizatia PNL Bucuresti o organizatie nu neaparat fanion cum se spune pretentios, ci o organizatie care sa fie un centru de excelenta, sa fie un reper. Adica sa organizam acolo grupuri de lucru, interactiune cu societatea civila, cu mediul academic, cu mediul de afaceri, sa promovam tineri, si sa facem din modul in care functioneaza filiala PNL Bucuresti un studiu de caz care sa fie replicat si in alte filiale, acolo unde se potrivesc conditiile. Deci acesta este discursul pe care l-am avut si in exteriorul partidul si in interior. Dar va spun ca nimeni nu poate pune conditii care tin de democratia interna din partid”, a explicat Predoiu.

Totodată, Predoiu explică care este motivul pentru care nu a candidat la primărie de la bun început: „Pentru ca astea au fost deciziile politice pe planurile si proiectele pe care ni le-am asumat fiecare. Eu am fost, daca vreti, mandatat de catre partid sa pregatesc acest proiect al guvernului alternativa, sa raman la filiala pentru a transforma si pentru a reforma filiala si, mai departe, sa mergem in candidatura cu domnul Busoi. Acestea au fost deciziile initiale. Dupa care lucrurile au venit in cascada. Domnul Orban, cand a intrat, era pe un loc in sondaje deasupra, sa spunem, pozitiei pe care o ocupam eu in acel moment. Deci, nu s-a pus problema real decat in momentul in care si-a retras domnul Munteanu candidatura. Si atunci nu a fost nici un fel de invitatie. Am spus, eu, de la mine putere daca vreti, domnule, trebuie sa facem asa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *