Skip to content
Politică Video

Ștefan Florescu dezvăluie în ce relații este cu PSD și PNL: „Toate partidele ar fi vrut să negocieze cu mine” EXCLUSIV (VIDEO)

Candidatul ultimei ediții a interviurilor PSnews.ro este candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu.

În cadrul interviului acordat PSnews.ro, Ștefan Florescu a vorbit despre relația sa cu PSD, după excluderea sa din partid.

Totodată, candidatul la Primăria Sectorului 6 a vorbit despre relația cu PNL, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora ar fi negociat o candidatură cu liberalii.

Cristina Negrilă: Care mai este relația dv. cu PSD? Știm că ați fost exclus din administrația piețelor Sector 4 și, mai apoi, din PSD. Mai sunteți membru al PSD, în acest moment?

Ștefan Florescu: Haideți să vă spun. Eu în 2012, am fost membru PC. La momentul 2012, când trebuia să fiu candidatul USL pentru alegerile locale, s-a luat decizia, prin spatele meu, să fie susținut Mănescu, Rareș Mănescu, actualul primar care a dezamăgit total locuitorii Sectorului 6. Mi s-a propus, cu adevărat, la momentul respectiv, să iau funcția de viceprimar general, în 2012, și să negociez oarecum la nivelul Sectorului 6 și în direcția Primăriei Sectorului6. Am refuzat, nu am vrut să deranjez, am făcut pasul înapoi, și am mers candidat independent. N-am acceptat oferta politică, nu m-am amestectat în mizeria aceasta politică și mi-am văzut de drumul meu, fără să dezamăgesc locuitorii Sectorului 6 – am candidat independent. Ulterior, după mai bine de un an de zile, este adevărat, lucrând în Sectorul 4, m-am antrenat oarecum, fiind și rugat de organizația Sectorului 4 PSD, să ajut organizația în vederea alegerilor parlamentare, de la acel moment. Cu adevărat, m-am înscris în PSD. NU am activat ca funcție politică în PSD, am fost simplu membru și susținător al PSD-ului la momentul respectiv. Dar am ajutat, oarecum, la candidații parlamentari de la momentul respectiv,doi senatori, în speță vorbim despre – tenismanul Ilie Năstase și Alfred Laurențiu care au ieșit la momentul respectivi senatori pe colegiile din Sectorul 4. Am ajutat, am pus umărul, ulterior, în situația și în contextul în care am văzut ceea ce se întâmplă la nivelul Sectorului 6, al organizației (pentru că acolo avem o problemă gravă – organizația Sectorului 6 este condusă de un președinte penal, care are probleme penale și care, el a fost oarecum partizanul plecării mele din organizația PSD), am luat această decizie, de a merge independent și de a lăsa politica deoparte. Pentru că oamenii au înțeles, până la urmă, ce înseamnă politicul în România. Politicul în România înseamnă cancer pentru oameni, înseamnă cancer pentru locuitorii Sectorului 6, înseamnă, oarecum, interesele de partid care primează, pentru interesele de grup și pentru ceea ce înseamnă membrii grupării de partid în teriorii.

Cristina Negrilă: Dar cu PNL în ce relații mai sunteți? Știți că au apărut în presă informații potrivit cărora ați fi negociat o candidatură.

Ștefan Florescu: Cu adevărat, toate partidele ar fi vrut să negocieze cu mine. Eu nu negociez interesul cetățenilor Sectorului 6. Dacă vreunul dintre partide au vrut și vor să mă susțină, cu mare drag, eu nu o să fac niciodată rabat la acest lucru. Vreau doar să înțelegeți un lucru: eu când voi fi primarul Sectorului 6, voi fi primar pentru toți oamenii, fie ei membri sau susținători ai unor partide politice, eu voi fi primarul lor; nu voi face diferențe între oamenii care m-au votat pe mine și oamenii care au votat primari de partide. Voi fi primarul tuturor oamenilor, pentru toți locuitorii Sectorului 6. Astăzi, în momentul de față, nu am negocieri cu niciunul dintre partide, dar până la alegerile locale este posibil (și și-au arătat intenția partidele mici, nu partidele mamut, PNL sau PSD, să mă susțină pentru alegerile locale pentru funcția de primar). Cu atât mai mult, aceste partide politice mici nu au candidați pentru funcția de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *