Skip to content
Politică

Alegeri locale 2016. Quintus, la vot: „Se fură cum nu am crezut că e posibil”

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat duminică, după exercitarea dreptului de vot, că își dorește ca poporul să aibă „înțelepciune și dragoste de țară” astfel încât să îi aleagă pe cei mai „pricepuți și cinstiți”.

„De azi dimineață mă gândesc să aibă poporul nostru atâta înțelepciune, dragoste pentru țară și pentru fiecare dintre noi ca, punând votul unde trebuie, să alegem pe cei mai gospodari, pe cei mai pricepuți și cei mai cinstiți pentru că, dacă o ducem așa cum o ducem deopotrivă — nu avem un trai mult mai deosebit decât al dumneavoastră — asta e din cauză că nu ne-am gospodărit bine și am furat fără niciun pic de jenă. Se fură cum nu am crezut că e posibil”, a afirmat Quintus, potrivit agerpres.ro.

Acesta și-a exprimat speranța că cetățenii vor intra la vot cu gânduri „folositoare”.

„Poate că ploile astea nefericite să ne spele de păcatele astea, să intrăm la urnele de vot cu cele mai folositoare gânduri pentru noi toți și să lăsam mai deoparte prieteniile, obligațiile, chiar partidele dacă ele nu pun oamenii cei mai buni și să îi alegem noi pe cei care ne vor conduce bine de aici înainte”, a adăugat președintele de onoare al PNL.

Quintus, în vârstă de de 99 de ani, a venit la vot, ca de fiecare dată, însoțit de soția sa și a spus că, din 1938, nu a pierdut nicio ocazie de a vota.

„Fiecare vot contează. Cu un vot în plus se poate alege un om bun sau un om mai puțin bun”, a explicat acesta.

1 comentariu la “Alegeri locale 2016. Quintus, la vot: „Se fură cum nu am crezut că e posibil”

  1. Noul PDL in care este inclus si un micutz pnl ce a mai ramas din amintirea BRATIENILOR, cicå, vorbeste lumea ca a scos la inaintare MUMIA. Eu nu sint de acord cu ei. Poate moroiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *