Skip to content
Politică

Iohannis, mesaj către elevii care susțin examenul de Bacalaureat

Președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina persoanlă de Facebook pentru elevii care susțin anul acesta examenul de Bacalaureat.

Iohannis le urează tuturor elevilor înscriși „mult succes” și își dorește ca aceștia să obțină „rezultate bune și foarte bune”.

Mai mult, președintele consideră că este nevoie „să investim mult mai mult efort în a asigura tuturor elevilor un parcurs educațional complet și pe măsura potențialului lor”.

„Astăzi începe examenul de bacalaureat și urez mult succes tuturor celor 137.344 elevi înscriși. Îmi doresc ca fiecare dintre voi să obțineți rezultate bune și foarte bune, bazate pe dedicarea voastră din toți acești ani. Însă, tot astăzi, peste 45.000 elevi din clasele a XII-a și a XIII-a nu vor intra în examenul de bacalaureat. Cred că este nevoie să investim mult mai mult efort în a asigura tuturor elevilor un parcurs educațional complet și pe măsura potențialului lor. România nu își poate permite să lase un procent atât de însemnat din generațiile tinere fără o șansă reală de integrare în piața muncii la un nivel adecvat. Aștept ideile tuturor
celor interesați în a creiona o viziune pentru a schimba această stare de fapt la www.romaniaeducata.eu!”, a scris pre;edintele pe pagina persoanl[ de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *