Skip to content
Politică

Gorghiu, anunț pentru Cioloș: Vom armoniza programul cu #România100

www.paginadepolitica.ro

Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat că principiile de guvernare enunțate în platforma #România100, lansată de Dacian Cioloș, sunt „sută la sută compatibile” cu cele ale PNL. Totodată, președinta liberalilor a precizat că, zilele următoare, PNL va lucra la „armonizarea programului pregătit cu materialul” publicat de Cioloș.

„Premierul Cioloș a asumat o platformă reformistă. Este firesc ca PNL să adere la o viziune compatibilă cu principiile și conduita sa de până acum.
Principiile de guvernare prezentate sunt sută la sută compatibile cu ale noastre; prioritățile premierului au un grad mare de convergență cu cele enunțate în programul PNL.
Zilele următoare vom lucra la armonizarea programului pregătit de PNL cu materialul publicat de Dacian Cioloș. Comisiile noastre de specialitate se vor ocupa de lucrul acesta. Joi vom arăta, punct cu punct, în ce mod se pot integra soluțiile și proiectele noastre într-o viziune comună.
Premierul a procedat corect, lăsând conturarea unui program în seama partidelor care aderă la principiile domniei sale”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

1 comentariu la “Gorghiu, anunț pentru Cioloș: Vom armoniza programul cu #România100

  1. Doamna…..vezi ca si-a schimat Ciolos chilotii si au o dara de ieri ce trebuie pupata.Si sa vezi ce miros au….vei fi in orgasm politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *