Skip to content
Politică

Raed Arafat, pus la zid. Sora Aurei Ion îi cere DEMISIA

maramedia.ro

Este pus la zid Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Sora Aurei Ion (studenta moartă în accidentul aviatic din Munții Apuseni, petrecut în ianuarie 2014) cere DEMISIA guvernantului.

Sora studentei Aurei Ion, care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Munții Apuseni, din 20 ianuarie 2014, îi cere demisia şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) și secretarului de stat în MAI, Raed Arafat, precizând că a fost tratată cu „o lipsă abjectă de profesionalism”, transmite România Liberă.

„Câți oameni trebuie să mai moară, Dl. Arafat, pentru ca dvs., cu rutina unui diplomat, să vă dați demisia?! Pe sora mea ați lăsat-o să vă aștepte ore întregi pe un munte înghețat și nici nu ați permis intervenția altor forțe! Ca în final, tot serviciile dvs. să o trateze cu o lipsă abjectă de profesionalism!!!! Cum credeți că trăiește familia mea cu această realitate?!? Cum credeți că ne simțim noi când, sub supravegherea dvs., mor tot mai mulți oameni în fiecare zi?! Vă cer demisia în semn de respect, față de toți cei care au murit în chinuri! Durerea lor planează în aer și are un iz puternic de moarte, Dl. Arafat! Luați atitudine și notă de ea și predați ștafeta altcuiva!” a scris sora Aurei Ion, Mariana Ciucă, pe Facebook.

Pe 7 septembrie, sora studentei Aurei Ion, i-a acuzat pe procurori că încearcă să mușamalizeze ancheta privind tragedia. Într-o declarație pentru publicația citată, Mariana Ciucă preciza că nici măcar telefonul studentei la Medicină Militară nu a fost găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *