Skip to content
Politică

Scandal MONSTRU între USR și o celebră cântăreață

www.academiacatavencu.info

Scandal monstru intre USR si o cantareata de muzica usoara. Dupa ce au pus-o sa stranga semnaturi doua luni, i-au comunicat ca nu se califica pentru inscrierea in partid.

Cantaretei de muzica usoara Mihaela Mihai i-a fost respinsa cererea de inscriere in partidul lui Nicusor Dan, dupa mai bine de doua luni in care spune ca a muncit pe branci pentru acest partid. Motivul este colaborarea in trecut cu formatiuni politice precum PNL, PRM, PUR, PNCD, Miscarea „Romania Noastra” a lui Geoana sau M10.

Cantareata acuza USR de practici similare cu cele din partidele vechi: dorinta prea mare a unora de putere, lipsa de comunicare si de transparenta interna, cumpararea de semnaturi.

„Am mers până si la un Târg slinos, duminică dimineața, la Târgoviste, pentru a strânge semnături. ” Colegii ” plecaseră de acolo când au înțeles că nu era locul potrivit pentru USR, dar nu mi-au telefonat să-mi spună UNDE s-au regrupat pentru a continua.Ați sperat că voi pleca singură, văzându-mă marginalizată. Am rezistat. Eu am sperat că, prin atitudinea mea, vă voi demonstra că nu voi lupta împotriva altor membri pentru diverse Sefii, că respect disciplina de partid, că se poate conta pe mine pentru a construi un proiect autentic. Eu am pus cărțile pe masă.” (…)”As adăuga că toată caracatița se strânge într-un efort „muschiulos” pentru a-si păstra ” rânduiala „. S-a infiltrat energic până la vârf în noile partide, a creat altele, controlează si doboară cu barda orice element curat, democratic, orice spirit liber.”, se adresează Mihai membrilor USR, potrivit flux24.ro.

1 comentariu la “Scandal MONSTRU între USR și o celebră cântăreață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *