Skip to content
Politică

Strategia anti-sărăcie. Cioloș are planuri mari pe final de mandat

eutoday.net

Premierul Dacian Cioloș a declarat că urmează să pună în aplicare un plan „anti-sărăcie”, într-un mod integral și coordonat. Acesta a precizat că vor fi fixate o serie de obiective, cu toate că, fiind pe final de mandat, nu vor fi toate duse la bun sfârșit.

„Ne fixam cateva obiective si e important sa lucram chiar daca n-o sa fim in masura sa ducem toate obiectivele la bun sfarsit. Ne-am dorit s-o facem intr-un mod integrat si coordonat. Din acest punct de vedere e important sa recunoastem problemele inainte de-a le putea rezolva cu adevarat. Cand spunem ca vrem sa eradicam saracia, ne referim si la faptul ca nu putem eradica nici saracia intr-un mod structural. Nu putem eradica saracia”, a declarat Dacian Cioloș.

1 comentariu la “Strategia anti-sărăcie. Cioloș are planuri mari pe final de mandat

 1. RCS&RDS SA, ai cărei acţionari sunt: Cable Communications Systems N.V. (Olanda) – 88.540427%, RCS&RDS SA – 7.829878%, Teszari Zoltan – 1.768108%, listă asociaţi persoane fizice – 1.861539% şi listă asociaţi persoane juridice – 0.000048%
  PRO TV SA, ai cărei acţionari sunt: CME Media Enterprises B.V. (Olanda) (99,999997%) şi CME Investments B.V. (Olanda) (0,000003%).
  Presedinte Johannis , parinti in Germania , roman de origine germana
  Prim ministru – Ciolos Julien , alt „roman” a carui sotie este in orgasm pt ca e POSIBIL sa se mute in Ro dupa alegeri
  Clotilde Armand conducatoarea de facto a partidului SALVATOR pentru Romania, un nume neaos romanesc…nu stiu daca are cetatenie, prietena lui Valerie Ciolos-Villemin , ce care a considerat ca ramanerea la numele romanesc este jignitoare……..
  Chiar suntem tampiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *