Skip to content
Politică

Tehnocrații dau mâna cu portocaliii. Contracte de milioane de euro în plină campanie

ancheteonline,ro

Compania Națională de Investiții, instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale, condus de vicepremierul Vasile Dîncu, a atribuit un contract, în valoare de 3,5 milioane de euro, unei companii apropiate fostei guvernări PDL şi fostului primar PDL din Botoșani, Cătălin Flutur, scriu jurnaliștii de la jurnalul.ro.

Potrivit anchetei, contractul vizează lucrări de proiectare pentru spitalul municipal din Botoșani, compania desemnată să execute aceste lucrări fiind cea condusă de afaceristul Victor Mihalachi, cunoscut opiniei publice ca fiind patronul echipei de fotbal FCM Dorohoi.

Conform sursei citate, firma acestuia a derulat, în mandatul Guvernului Boc, contracte pe bandă rulantă cu ministerul condus de Elena Udrea, dar și cu două structuri din subordinea acesteia – Compania Națională de Investiții și Agenția Națională pentru Locuințe.

Contractul atribuit de instituţia aflată în subordinea ministerului condus de vicepremierul tehnocrat a fost parafat, în timp ce Dîncu a ales să apară în public, alături de fostul șef al Guvernului PDL, Emil Boc, la Cluj-Napoca, unde cei doi au sărbătorit inaugurarea unui centru sportiv, jucând împreună tenis de masă.

CITIȚI ÎNTREAGA ANCHETĂ AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *