Skip to content
Politică

Un deputat PNL șterge pe jos cu Prună: Să traducă din sodomeză în gomoreză!

clujust.ro
" "

Un deputat PNL șterge pe jos cu ministrul Justiției, Raluca Prună, în contextul unei recente declarații a tehnocratei, aceasta fiind nemulțumită de „mișcări din acestea promovate de partide politice parlamentare, care nu sunt ele însele extremiste, dar care promovează (aș îndrăzni să spun, tehnocrată fiind), într-un mod extremist, valorile tradiționale”.

Este vorba despre deputatul de Cluj Radu Zlati, cel care o desființează pe Prună într-un articol publicat, miercuri, pe blog și intitulat „Cioloș – da, Prună – ba! Despre diferențele dintre tehnocrații-de-bun-simț și tehnocrații-doar-atât”.

" "
" "

Concret, Zlati opune discursul Ralucăi Prună despre familia tradițională și căsătoria dintre bărbat și femeie celui exprimat de către premierul Dacian Cioloș.

După insinuările unei doamne cu nume de fruct zemos, noi cele trei milioane care am semnat petiția (știți care!), și partidele care ne susțin în demersul nostru legislativ (mi-ar fi plăcut ca PNL să fi fost primul partid care își declară deschis această susținere,  am chiar solicitat acest lucru în forurile noastre de conducere) suntem un fel de extremiști care intenționăm să văduvim pe unii dintre concetățenii noștri de un drept constituțional.

Într-o lume normală în care drept fundamental = drept constituțional, se vede că titulara portofoliului de la Justiție fie nu este în acord cu lumea, fie nu a pus de multă vreme mâna pe Constituție. Părerea mea. Asta, ca să nu mă exprim neaoș și să observ că, la așa o mare minte precum a dumneaei, o tonă de prosteală merge de minune. Că tot suntem în sezonul ciolamadei.

PS: Domnule Bruxelles, nu vă luați pruna înapoi? – să traducă, la mata acolo, din două dialecte uitate, din sodomeză în gomoreză? se întreabă Radu Zlati.

Citiți AICI întregul material al deputatului liberal.

" "

1 comentariu la “Un deputat PNL șterge pe jos cu Prună: Să traducă din sodomeză în gomoreză!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *