Skip to content
Sport

2016, un an plin de concerte. Lista artiștilor

Anul care tocmai a început se anunță unul plin de concerte pentru România

Astfel, pe lângă artiștii care au mai concertat anii trecuți în țara noastră, anul 2016  în România, Andre Rieu, Lara Fabian, Richard Clayderman şi Nana Mouskouri, anul 2016 îi aduce, pentru prima oară în România, pe Charles Aznavour, pe celebrul chitarist Brian May, dar şi legendara trupă Queen cu Adam Lambert, potrivit hotnews.ro.

Maestrul naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta împreună cu trupa sa pe 13 ianuarie la Hard Rock Cafe.

Băieţii de la Zdob şi Zdub revin la Bucureşti, pe 17 ianuarie, într-un concert la Arenele Romane.

Pe 3 martie, la Sala Palatului, maestrul Tudor Gheorghe îi invită pe români la aniversarea a 15 ani de la lansarea albumului ‘Primăvara Simfonic’. Artistul va fi acompaniat de instrumentiştii Orchestrei Naţionale Radio şi de Corul Naţional Madrigal, reuniţi sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu.

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, va ajunge pentru prima dată în România pe 14 martie. Artistul va urca pe scena Sălii Palatului împreună cu Kerry Ellis, una dintre noile senzaţii de pe Broadway şi West End-ul londonez. Show-ul de la Bucureşti face parte din cea de a doua parte a turneului ‘One Voice’, care cuprinde alte 11 concerte în Europa de Est. Alături de nelipsitele piese Queen, concertul de la Bucureşti va cuprinde şi interpretări ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles.

Lara Fabian revine în România pe 22 aprilie pentru un concert care va fi susţinut în cadrul turneului ‘Un Soir Autour Du Monde’. De asemenea, artista va susţine un concert şi la Cluj-Napoca pe 20 aprilie.

Unul dintre concertele aşteptate de bucureşteni va fi cel al celebrului violonist Andre Rieu, care revine, la Bucureşti, cu un spectacol pe 11 iunie, însoţit de Orchestra Johann Strauss.

Pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei din București, publicul va avea ocazia să vadă live, pentru prima oară, legendara trupă Queen cu Adam Lambert.

Vezi lista completă aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *