Skip to content
Sport

2016 vine cu vești bune pentru utilizatorii Twitter

Noul an vine cu o surpriza pentru toți utilizatorii Twitter.

Astfel, Twitter ia în considerare creșterea limitei de 140 de caractere din mesaje cu o limită mult mai mare, de 10.000 de caractere

Totodată, compania deține 300.000 de milioane de utilizatori, dar din cauza unei creșteri destul de lente a numărului celor care folosesc rețeaua de socializare, compania are nevoie de o schimbare majoră.

Schimbarea ar putea avea loc în primul trimestrru, dar trebuie întocmită în așa manieră, încât să nu modifice modul de prezentare al site-ului.

La fel ca la mesajele între useri și la tweet-uri, limita ar putea fi majorată la 100.000. Mesajele vor fi afișate în timeline ca și până acum, cu 140 de caractere, însă utilizatorilor va fi indicat faptul că mesajul este mai lung și vor putea face click pentru a-l vedea integral.

Noul CEO Jack Dorsey a declarat că nu este mulțumit pentru acțiunile predecesorului său și că încearcă să facă mai multe modificări pentru atragerea clienților.

Mulți spun că Twitter vrea să copieze Facebook, fapt ce nu înseamnă o strategie victorioasă, conform unor surse citate de B1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *