Skip to content
Sport

2017, anul Cocoșului de foc. Cine va avea parte de mult noroc

fengshuiconsulting.info

Cocoșul este poziționat în zodiacul chinezesc ca fiind ce de-al zecelea simbol. Persoanele care sunt născute sub acest semn sunt caracterizași ca fiind muncitori, plini de resurse, buni observatori, curajoși și talentați. Cei sub semnul cocoșului se pot considera norocoși deoarece se află în categoria celor mai carismatici și atractivi nativi din zodiacul chinezesc.

La ce să ne așteptăm în 2017

Astrologii anunță că anul 2017 se va deosebi de cel precedent prin faptul că va fi unul mai bun. Anii dominați de semnul cocoșului sunt recunoscuți ca fiind o combinație de corectitudine, dreptate și eficiență logistică. Cei care vor beneficia în acest an sunt cei din domeniul administrativ, militar sau din poliție.

Dragostea în anul cocoșului de foc

Pentru cei sub semnul cocoșului, anul 2017 nu este unul tocmai norocos în domeniul dragostei. Nativii singuri ai acestei zodii sunt sfătuiți să nu înceapă o relație. Cei care se află deja într-o relație pe termen lung trebuie să acorde atenție partenerului pentru a menține pacea în cuplu. Semnul focului contribuie în dragoste prin a intensifica gesturile, sentimentele, gesturile și pasiunea, conform avantaje.ro.

Acest an al extremelor poate influența o relație abuzivă să degenereze și mai mult, iar o relație stabilă să treacă la nivelul următor. Cocoșii trebuie să se aștepte în acest an la relații bune cu nativii zodiilor Dragon și Șarpe, iar cu cei din zodiile Iepure, Câine și Cocoș vor avea parte de relații proaste.

Cariera în anul cocoșului de foc

Anul cocoșului anunță în general elemente pozitive pentru domeniul carierei. Cocoșii vor profita de impulsul focului de deveni productivi și energici, lucru care îi va avantaja pentru promovarea în carieră. Provocările care le vor ieși în cale doar vor arăta cât de pregătiți sunt nativii zodiei Cocoșului. Anul 2017 este momentul perfect în care Cocoșii vor ieșii în evidență în fața echipei și a șefilor.

Banii în anul cocoșului de foc

În 2017 ,cel mai bun sfat pentru sfera financiară este de a fi prompți în privința datoriilor pentru a se menține echilibrul dintre bunăstarea materială și avalanșa de facturi. Celor din zodia cocoș li se atrage atenția să acorde prioritate plății datoriilor atunci când dispun de bani.

Sănătatea în anul cocoșului de foc

Anul care coincide cu semnul reprezentațiilor zodiei respective nu este unul tocmai bun pentru sănătatea acestora. Cei născuți sub semnul cocoșului sunt sfătuiți să fie precauți, chiar dacă psihic se vor simți revitalizați, ei trebuie să evite eforturile fizice și sporturile extreme. Pentru a avea o condiție fizică bună, cocoșii vor adopta un stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *