Skip to content
Politică

2018, între realizări și eșecuri. Primarul Gheorghe Falcă: Opoziția ar trebui să se respecte în 2019!

jurnalmm.ro

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, în exclusivitate pentru PSnews.ro, a făcut un bilanț al reușitelor și eșecurilor din 2018. Concret: întrebat de reporterul PSnews.ro care a fost, în opinia sa, cea mai mare provocare a anului 2018, Falcă a replicat:

”Cea mai mare provocare a fost să îndeplinim norma pe care ne-am impus-o în privința atragerii fondurilor europene”, a declarat acesta pentru Psnews.ro

Cât despre ”capitolul regrete” edilul s-a arătat nemulțumit de faptul că PNL nu a reușit să convingă electoratul că sunt mai buni ca PSD-ul.

”Că nu reușim să convingem electoratul că suntem mai buni ca PSD-ul. Opoziția ar trebuie să fie mai concretă în proiecte, în comunicare mai simplă”, a continuat acesta.

Nu în ultimul rând, l-am întrebat pe primarul Aradului care consideră că vor fi principalele provocări ale anului viitor. În replică, acesta a precizat că obiectivele se împart pe două paliere, cel administrativ, să se concretizeze prin investiții vizibile banii atrași din fondurile europene, iar politic, PNL să vină cu un mesaj clar pentru electorat pentru că urmează atât alegerile europarlamentare, cât și cele prezidențiale. Mai mult, Gheorghe Falcă a atras atenția partidelor de opoziție să se respecte între ele întrucât guvernarea ar putea fi asigurată doar dintr-un bloc unit format din PNL-USR-PMP și celelalte formațiuni opozante.

”Administrativ, să reușim să punem în practică cele 99 de milioane de euro pe care le-am atras din fonduri europene. Politic, să avem un mesaj clar la europarlamentare și să câștigăm, alături de Klaus Iohannis, președinția României. Opoziția ar trebui să se respecte în 2019, mai ales că orice ar fi, nimeni nu poate guverna singur. Dacă cei din Opoziție nu se respectă, cele 3 partide sau câte or mai fi, înseamnă că nu își merită votul”, a conchis acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *