Skip to content
Puterea Știrilor Video

2021, anul în care ”unitatea PNL a fost pusă sub semnul întrebării”. Siegfried Mureșan: Cu jumătate de partid nu putem câștiga nimic în 2024

Facebook

Invitat la ”Puterea Știrilor”, europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan a fost provocat de redactorul-șef PS News, Marinela Angheluș, să răspundă la o întrebare dificilă: Congresul PNL din septembrie a fost o reușită sau un eșec al partidului în 2021?

”A existat o competiție și, ca liberal, consider competiția un lucru bun. Din păcate, însă, după această competiție, unitatea Partidului Național Liberal se pare că este pusă sub semnul întrebării.

E clar, în 2024, cu jumătate de partid nu putem câștiga nimic, de aceea e foarte important ca partidul să fie în continuare credibil, să ia măsuri clare, corecte, membrii să se simtă apeciați, ascultați și să se regăsească în deciziile luate de partid. Deci unitatea, credibilitatea și buna guvernare sunt foarte importante”, a spus europarlamentarul.

Întrebat dacă se regăsește în deciziile partidului, Siegfried Mureșan a evitat un răspuns concret.

”Eu nu sunt membru în conducerea partidului, am candidat la congres, dar lucrurile sunt simple. Eu, înainte de congres, am anunțat că-l susțin pe Ludovic Orban, a câștigat domnul Florin Cîțu, și nu mă veți auzi sau vedea criticând public decizii ale partidului din care fac parte”, a punctat liberalul.

1 comentariu la “2021, anul în care ”unitatea PNL a fost pusă sub semnul întrebării”. Siegfried Mureșan: Cu jumătate de partid nu putem câștiga nimic în 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *