Skip to content
Sport

24 de ore de off-road – se pot înscrie şi amatori

„Ziua cea mai lungă” în off-road se apropie. A șasea etapă din Campionatul Național de Off Road, GTC Trophy, va avea loc în perioada 11-14 octombrie în județul Buzău, anunţă organizatorii competiţiei într-un comunicat.

Pe lângă clasele obișnuite din off road, GTC Trophy propune și clasa Hobby, dedicată posesorilor de mașini 4×4 care vor să își facă debutul în concursurile organizate. De altfel, la Clasa Hobby va exista și secțiunea Trofeul Duster, special pentru mașinile Dacia Duster, anunţă organizatorii într-un comunicat.

„Formatul Ziua cea mai lungă! Este o provocare pentru noi. Anul acesta vom avea trasee mai lungi, care vor supune concurenții la eforturi suplimentare, mai ales dacă va ploua și în pădure va fi ud. GTC Trophy este o competiție dificilă, care combină performanța piloților, experiența copiloților și calitatea mașinilor de concurs. Se va merge atât ziua, cât și noaptea, ceea ce va complica misiunea concurenților, dar în același timp va crește adrenalina din jurul competiției”, a declarat Răzvan Cirap, organizatorul GTC Trophy.

Fanii off road vor avea ocazia să vadă de aproape mașinile de competiție, baza urmând să fie amplasată în Piața Daciei din municipiul Buzău.

Pe site-ul competiţiei (www.gtctrophy.ro) sunt disponibile hărțile cu trasee, dar și programul complet al competiției. Competiția se va încheia sâmbătă după-amiază la Sărata Monteoru, acolo unde va avea loc și ceremonia de premiere a câștigătorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *