Skip to content
Politică

25 de pagini cu semnături falsificate pentru PNL București, pe masa DNA

25 de pagini cu semnături falsificate pentru PNL București, pe masa DNA!

Astfel, dupa ce, in urma cu o saptamana, a facut un denunt la DNA si a cerut verificarea listelor, Miscarea civica Initiativa Romania a depus, marti, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) probe noi in ceea ce priveste falsificarea semnaturilor pe listele de sustinere a candidatilor la alegerile locale din 2016.

„Miscarea civica Initiativa Romania a depus astazi la Directia Nationala Anticoruptie un set de 25 de pagini cu nume si date personale folosite de reprezentanti ai Partidului National Liberal pentru falsificarea unor semnaturi pe listele de sustinere a candidatilor la alegerile locale din Bucuresti (…).

Persoana care ne-a pus la dispozitie aceste tabele a fost solicitata de reprezentanti ai PNL, care se ocupau cu stransul de semnaturi, sa copieze nume cu nume de pe respectivele foi si sa le treaca in tabelul cu semnaturi de sustinere pentru candidatii PNL, dupa care sa semneze in dreptul fiecarui nume. Practic, sa falsifice semnaturi. Persoana in cauza este de acord sa fie citata ca martor intr-o eventuala ancheta a DNA”, se arata intr-un comunicat de presa, potrivit ziare.com. 

 

Totodata, la comunicat sunt atasate cele 25 de pagini, in care datele personale sunt protejate, fiind trimise doar la DNA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *