Skip to content
București Politică

Firea: Nu am motive să-mi reprogramez operaţia pentru a participa la Congresul PSD

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, spune că nu va candida la Congresul PSD pentru vreo funcţie şi că exact în acea perioadă are programată o intervenţie chirurgicală.

Firea spune că nu are niciun motiv să îşi amâne operaţia şi că oricum nu vor fi alegeri pentru funcţiile de vicepreşedinţi, la Congresul PSD.

Am motiv să îmi reprogramez operaţia? Nu am niciun motiv. Nu vor fi scoase la concurs, ca sa ma exprim ca la multinaţionale, decât poziţia de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar, cele care sunt interimare, nu cele de vicepreşedinţi”, a declarat Firea.

Primarul Capitalei a mai spus că exact în perioada Congresului va fi operată.

Nu pot să particip la congres pentru că exact în acea perioadă am programată această intervenţie chirurgicală. Teoretic, orice se poate reprograma ca nu ma operez în străinătate la nu ştiu ce profesor mare care nu mă primeşte decât în ziua şi la ora de. Mă operez în România, la Spitalul Cantacuzino, cu aceeaşi medici extraordinari cu care am fost şi în operaţia anterioară. Nu mă tem de competiţie, dar trebuie să îţi doreşti foarte mult un anumit lucru. Chiar nu mă forţaţi să spun anumite lucruri pentru că nu ar fi corect. Ele trebuie spuse în partid şi acolo să rămână. Şi aşa, ce citesc după şedinţe pe aşa- zisele site-uri şi surse eu mă îngrozesc şi îmi spun de multe ori dacă am participat la aceeaşi sedinţă. Un 5 la sută este adevărat, dar de la acel cinci la sută, până la sută la sută e mult. Am citit un editorial care m-a îngrozit. Spunea o doamnă că mi-am inventat o boală special ca să nu fiu ridicolă la congres pentru că oricum nu aş avea şanse şi că e mai bine să îmi inventez o boală”, a mai declarat Firea.

Aceasta a explicat că de luni de zile se ştia că trebui să fie supusă unei noi intervenţii chirurgicale, scrie news.ro.

Întrebată dacă PSD este posibil să fie şi mai destabilizat după congresul de la finalul lunii, Firea a spus: ”Eu sper că nu. Sper să fie un congres civilizat în care să se aleagă preşedintele partidului. Nu ştiu cine se va înscrie, nu ştiu ce condiţii se vor pune pentru candidaţi, dacă trebuie să fie susţinerea unor organizaţii judeţene şi să depăşim cu bine acest moment şi să ajungem la congresul în care să susţinem candidatul pentru alegerile prezidenţiale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *