Skip to content
Politică

30.000 de euro cheltuiți din banii bucureștenilor pentru cursurile angajaților Primăriei Sectorului 5

În perioada 3-5 decembrie, la Poiana Brașov  72 de angajați ai Primăriei Sectorului 5 vor participa la un curs de comunicare si dezvoltare personala, care include cazare și pensiune completă, la prețul de 136.440 lei (30.000 euro), relatează hotnews.ro. Inițitiva vine din partea actualului primar PSD Daniel Florea, fost membru PD.

Suma va fi achitată din banii publici, achiziția fiind făcută prin cumpărare directă de la firma Greenhub Media&Film la care este acționar Lavinia Sandru, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Marcela Lavinia Șandru este o politiciană și jurnalistă română. A fost aleasă deputat pe listele PNL – PD în legislatura 2004 – 2008 în județul Mureș. Din februarie 2005 a fost deputat independent și a devenit membră a Partidului Inițiativa Națională, al cărui președinte a fost din 2009 și până la fuziunea acestuia cu UNPR.

„Cursul va avea o durata totala de 8 ore desfasurate pe parcursul a 3 zile, in perioada 3 – 5 decembrie 2017. Cursul se va desfasura la Poiana Brasov – Hotel Alpin. Se ofera cazare si pensiune completa. Pretul cuprinde: cursuri in valoare de 1335 lei; cazare si pensiune completa in valoare de 560 lei. Se vor elibera certificate de participare – diplome”, se arata in anuntul de pe site-ul de achizitii publice, conform sursei citate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *