Skip to content
Economie

4.000 de români au rezervat Dacia Spring în doar două zile, după ce au plătit 100 de euro

În doar două zile de weekend, primele de la deschiderea cataloagelor de precomenzi, 4.000 de români au rezervat câte o Dacia electrică, Spring, potrivit oficialilor Dacia.

4.000 de români și-au rezervat modelul electric Dacia, Spring, în cele două zile de week-end, potrivit informațiilor transmise de Dacia la solicitarea Economica.net. Interesul a fost major chiar dacă precomanda este condiționată de plata a 99 de euro.

Sâmbătă, în chiar prima zi în care precomenzile au fost disponibile pe site-ul mărcii Dacia, parte a grupului francez Renault, sistemul de rezervare s-a blocat. Problema a apărut din cauza numărului mare de potențiali clienți care au încercat să parcurgă configuratorul și să plaseze precomanda, în jurul orei 14 aflându-se pe site, simultan, peste 6.000 de persoane.

Site-ul producătorului arăta că Dacia Spring poate fi cumpărată de la un preț de 7.700 de euro, cu reducerile aferente programelor Rabla și Rabla Plus.

Premierele anului 2021 pe piața auto din România

Reprezentanții Dacia au declarat atunci pentru Economica.net că „interesul major din partea publicului din România pentru primul model electric Dacia a dus la blocarea temporară a platformei online. La ora 14, în momentul deschiderii platformei, erau conectați simultan peste 6.000 de utilizatori. Numărul acestora a urcat la 24.000 înaintea orei 19.00. În primele patru ore au fost înregistrate peste 1.500 de precomenzi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *